Španělská rozverná móda Desigual k dostání už i v Praze

30.06.2011 | Krása a móda | Módní tipy

Španělská módní značka Desigual je konečně k dostání i u nás v České republice! Kde? V Pálaci Koruna na Václavském náměstí v Praze 1.

Tato dvoupatrová prodejna byla otevřena už v dubnu tohoto roku. Ve Španělsku patří Desigual mezi top značky země. Nové kolekce jsou odborníky nazývány klenotem španělského módního průmyslu. Rodné místo této značky je Barcelona. Jde o ležérní módu, známou svými patchwork vzory, grafitti nápisy, postříkanými barevnými skvrnami na ještě intenzivnějších barevných obrazcích, a hlavně – inspirování se uměním. Desigual prodává dámské, pánské i dětské oblečení a doplňky. Filosofie značky je založená na toleranci, zábavě a pozitivitě.



Desigual v lednu 2011 zahájila ve Španělsku a Portugalsku kampaň ,,Přijď svlečený, odejdi oblečený“. Tato povedená akce letos v červnu 2011 neminula ani Českou republiku. Kampaň spočívala v tom, že 100 prvních návštěvníků v předem určený den (u nás 24.června) přijde do obchodu pouze ve spodním prádle a bude si moc vybrat dva kusy oblečení zdarma. I přestože tato událost měla začínat až v 9:00 hodin ráno, někteří ,,naháči“ před obchodem přenocovali už od půlnoci předešlého dne, aby si pojistili své místo v první stovce. Další účastníci (od 101.) měli 50% slevu na veškerý sortiment Desigual. Mezi ženami byly nejoblíbenější ikonické luxusní kabáty s typickými barvenými potisky. Akce se zúčastnilo 400 lidí. Další termín podobné akce je sice zatím v nedohlednu, ale nové krásné kolekce si můžete přijít prohlédnout i Vy.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Pleťová kosmetika, Módní trendy

Autor: Mia Doxanská

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.